2011. január 12., szerda

Happy End :)

Ez egy hosszú történet... A Gyöngyzug karácsonyi játékban Gabinak készítettem ajándékot, amit lelkesen feladtam december 13-án ajánlva, elsőbbséggel. Sajna a csomag azóta sem érkezett meg, nyomoztatom a postán... Ezért készítettem neki egy másik ajándékot, hogy mégse maradjon ajándék nélkül. Mostmár kissé tavaszias hangulatban készült, persze narancssárga színnel, mert az Gabi kedvenc színe. És tegnap végre odaért a második csomag, szóval minden jó, ha a vége jó :)


A long story - I prepared a Xmas giveaway of Gyöngyzug blog for Gabi, I posted it on 13 Dec with registred mail. However it never arrived so I prepared a new gift for her. This is more in spring feeling, of course orange as this is her favourite color. Now the package has arrived so we have Happy End :)

Új csomag / New package - gyűrű ötlet Babra, anyagok: ESKÁ



Az eltűnt ékszer / Lost jewelery


6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű mindkét ajándék, de kár érte, hogy eltűnt.

    VálaszTörlés
  2. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, hogy mégegy ajándékot készíttél nekem! Nagyon tetszik, amit kaptam, tegnap este már fel is avattam! :)
    Nagyon szép az is, ami lett volna, nem bánnám, ha előkerülne a csomag! :) (De tudom, hogy úgysem fog).

    VálaszTörlés
  3. Képzeljétek el, hogy mondjuk 15 év múlva megérkezik Gabihoz a 2010-es karácsonyi csomag :D (volt már ilyen a történelemben). Ötletes, számomra formabontó az új ajándék, a "régi" is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Szomorú, hogy ilyen megbízhatatlan a postaszolgálat :( Sajnálom, hogy eltűnt a narancssárga szett, gyönyörű volt! Igaz a helyettesítő ajándék is klassz!!!

    VálaszTörlés
  5. Sajnálatos, hogy eltűnt az első ajándék, mert csodaszép volt az is, de amit másodjára fűztél az sem semmi! Nagyon különleges darab! Nagyon tetszik!!!
    :-)

    VálaszTörlés