2010. május 19., szerda

Esküvő/Wedding

Az első komoly megrendelésem, Szilvi kolléganőmnek készült május 29-ei esküvőjére, hófehér, magyaros ruhájához. / My first wedding order for my collegue Szilvi for her wedding on 29 May for her white, traditional wedding dress

18 mm crystal rivoli, delica white pearl

Minta/pattern: Ande, Swarovski crystal AB, delica white pearl, delica opal

Crystal 8 mm, swarovski crystal AB, delica white pearl

Minta/pattern: Ande, Swarovski light siam

7 megjegyzés:

  1. Úristen!!!!!Ez eszméletlen gyönyörűűű!!!!valami varázslatos a nyakék,a fülike,a menyecske ruhájához a kis piros swari bogyó!júúúj ez nagyon tuti lesz!!
    Megtennéd,hogy készítel róla fényképet,amikor fel is van öltözve hozzá a menyasszony?Had legeltessük már a szemünket!!!!:)))légyszííííí!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Persze, mindenképpen lesz róla kép! Sok munka volt az a sok-sok szirom, de jól sikerült, örülök.

    VálaszTörlés
  3. Káprázatos!Elképesztően gyönyörű munka!!!Ez a nyakpántos dolog nekem is bejön korábban én is készítettem már,és most is van egy félkész stádiumban krém színben.A korábbi nyakpántomnál vékonyabb szatén szalagot használtam.Megkérdezhetem ,hogy a tiéd miből van,mert nagyon tetszik és lehet kipróbálnám.Organzára tippelnék,de még nem láttam ebben a vastagságban.Gyönyörűséges!Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Ez valami fantasztikus, nagyon tetszik, gratulálok.

    VálaszTörlés
  5. Köszi szépen a kedves szavakat!Organza a pánt, jól látod, 2 cm széles. Éppen jó méret ehhez a kristályhoz így stabilan tart.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon-nagyon szép, elegáns, finom. Öröm lesz viselni, az bizti.

    VálaszTörlés
  7. Jaj de nagyon gyönyörűek!!!

    VálaszTörlés